Frisyrer och uppsättningar

Det här med håret är verkligen svårt, men roligt! Det säger så mycket vilken frisyr bruden har och i mitt tycke är det håret som verkligen alltid gör "outfiten". Jag har nästan bestämt hur jag vill ha det, i alla fall ett par komponenter. Kunde jag skulle jag blanda något från alla exempel nedan för jag tycker att dessa är så grymt snygga. Det jag vet nu är att det blir halvt utsläppt/halvt uppsatt och det kommer ligga på ena sidan och absolut ha någon form av fläta. Jag är ganska långhårig, men jag har bestämt mig för att sätta i förlängningar till brölloppet för att få lite extra magisk effekt.
 
Halvuppsatt
Det här är nog lite av min bastanke. Gillar den lilla bullen bak och det är ett önskemål från killen också. 
 
Bakåtstruket med smycke
Hur vackert? jag gillar iden med smycket på sidan och den eleganta looken. 

Stor fläta
Det här var jag inne på ett litet tag, en stor tjock fläta! men jag fick avslag här hemma för att det kändes för Disney. 
 
Hollywood klassiker
En klassiker som är helt underbar med de stora mjuka vågorna. Helt fantastikst, men jag vill nog att det händer något mer dagen till ära. 
 
Bohemiskt
Bohemiskt är något jag trivs i och blommor i håret kan ju bara inte gå fel? Speciellt inte när vi ska ha en lantlig och avslappnad bröllop. Dock fick även det avslag av mannen då blommor är tantigt och bohemiskt för slarvigt, haha karlar. Jag kan inte lova ett det inte blir en liten blomma någonstans i alla fall. 

 Alla bilder har jag tagit från Pinterest.
Hår & Make-up | Bohemisk, Bruden, Brudens hår, Bröllop, Bröllopsfesten, Fläta, Frisyr, Hårsmycken, Håruppsättning | | Kommentera |
Upp